Kaszas László - AlaphangKaszas László - AlaphangKaszas László - Alaphang
+36 30 958 8912
bkaszas2@gmail.com
Kaszas László - AlaphangKaszas László - AlaphangKaszas László - Alaphang

Zenekaraink

Megvan milyen stílust szeretnél az alkalmadra?

Mi csak a legjobbakkal dolgozunk, neked már csak választani kell, melyik zenekar illik legjobban az alkalmadhoz!

HIRTELEN

Videó 1. | Videó 2. | Videó 3.

Szeged jelenleg legkeresettebb formációja. Szalagavató bálok, céges rendezvények, esküvői party-k, fesztiválok rendszeres fellépői. Fiatalos lendülettel, fantasztikus energiával, retro és mai, hazai és nemzetközi slágereket játszunk.

Pintácsi Viki és a Buligánok

Videó 1. | Videó 2.

Pintácsi Viki az R-Go és Fenyő Miklós vokalistája, számos lemez karakteres női hangja  hangulatos műsorban a Buligánok együttessel szerepel közösen. Műsorán egyaránt szerepelnek hazai és külföldi pop, rock’n’roll, rockabilly slágerek, valamint Viki saját szerzeményei is. A produkció ideális fesztiválokra, céges rendezvényekre, város és falunapokra.

BULIGÁNOK feat. BEBE

 Videó 1. | Videó 2.

8 éve rendszeresen lépünk fel a Back To Black illetve a Picasso Branch ex énekesével Bebével. A kísérőzenekar közkedvelt szegedi zenekarok (Útközband, Volvox, Coco Bongo) tagjaiból
verbuválódott össze. Tagjai: Bajusz Attila – ének, Kaszás László – ének, basszusgitár, Szalma Ernő – billentyűs hangszerek, Oláh Csaba – gitár, ének és Kaszás Kristóf, Rácz Zsolt – dobok. A Back To Black slágereken kívül funky (Earth Wind And Fire, Kool And The Gang, James Brown stb), Retro Disco, Blues és Rock’n Roll dalok szerepelnek a banda dallistáján.

NAKAHARA

Videó 1.

Több mint 25 éve van jelen a magyar könnyűzenei életben Nagy Ádám gitáros, zeneszerző a közismert Roy és Ádám Trió alapítója. A NAKAHARA trió izgalmas repertoárt játszik. Jimmy Hendrix-től a Toto együttesen át a ritkábban játszott LGT dalok mellett Ádám saját szerzeményei is hallhatók.

BULIGÁNOK feat: NIKA

Videó 1. | Videó 2. | Videó 3.

Lassan 10 éve, hogy Nikával az ország, de a határainkon kívül is koncertezünk fesztiválokon, cégesrendezvényeken. A zenekar: Kaszás László – ének, basszusgitár, Szalma Ernő – billentyűs hangszerek, Oláh Csaba – gitár, ének és Rácz Zsolt – dobok. A formáció műsorán Móni kedvenc dalai szerepelnek: LGT, Katona Klári, Stevie Wonder, Michael Jackson, egyéb Funky, Soul és Blues slágerek.

URBAN LEGENDS

Videó 1. | Videó 2. | Videó 3.

Urbán Edina a 2021-es Sztárban Sztár Leszek évad közkedvelt énekese volt. A műsort megelőzően alakult meg az URBAN LEGENDS együttes, amely a ’80-as évek közkedvelt, de nem elcsépelt slágereit játsza. Műsorukon Queen, Tina Turner, Cindy Lauper, Sinead ’O Connor, Beatles, Prince stb.

DISEUSE

Videó 1. | Videó 2. 

A duó céges bulik, borkóstolók iskolai szalagavatók kiváló akár háttér, akár bulis műsora lehet. A nagy színpadi rutinnal rendelkező zenészek különleges előadásmódukkal varázsolják el a nagyérdeműt.

MINOR

Videó 1. | Videó 2.

1989-ben a vajdasági Adán Varga Rudolf és Nagy Vince barátaimmal alapítottuk meg a MINOR triót. Kezdetben csak éttermekben és bálakon, később már esküvői és céges rendezvények népszerű zeneszolgáltatói lettünk. 2012-ben megnyertük a „Panyolai pálinka” lakodalmas zenekarok országos versenyét Szegeden. Műsorunkon hazai pop slágerek a 70-es, 80- as, évektől napjainkig valamint a magyar mulatós zene széles skálája megtalálható. A trió igény szerint bővülhet hegedűvel és/vagy szaxofonnal.

Tóth Sándor Trió

Videó 1.

Tóth Sándor szegedi jazz gitárművész dob és basszus kísérettel jazz örökzöld szerzeményeket, népdal átiratokat játszik fantasztikus improvizációkkal tarkítva.

COCO BONGO

Videó 1. | Videó 2. | Videó 3. | Videó 4.

25 éve működő 4 tagú együttes. Latin, swing, pop műsorral is rendelkező egyénileg is kiváló zenészekből álló csapat. A nemzetközi műsoruknak köszönhetően külföldön is sokat fellépnek. Céges rendezvények, lakodalmak, utcabálak, fesztiválok rendszeres szereplője a COCO BONGO.

Pató Pál Projekt

 Videó 1.

Több mint 10 éve működő csapat. A zenekari tagokat az igényes muzsika szeretete hozta létre és tartja össze. Blaho Attila jazz zongoraművész, zeneszerző virtuóz improvizációival, Papes Béla ikonikus szegedi énekes különleges hangjával, illetve a gyermekkoruk óta együtt játszó ritmusszekció: Szabó Csaba és Kaszás László stabil tempójával előadott, „megjazzesített”
pop slágerek élvezetes fúziót alkotnak.

Con Chord

Videó 1.

A ConChord együttes egy 2021-ben alakult, fiatalokból álló formáció. Sokszínű repertoárral készülnek a közönség számára, amely tartalmaz magyar és külföldi örökzöldeket, 80-as, 90-es évek pop slágereit és jazz-standardeket.

Baraparty Band

 Videó 1.

A vajdasági Adáról származó csapat egy meghatározó party zenekara lett a térségnek. Teljesen élő hangszeres előadás és nagyon változatos zenei repertoár jellemző rájuk. Karakteres női és férfi énekhangok remekül kiegészítik egymást. Közkedvelt zenekara a lakodalmi, szülinapi és egyéb családi rendezvényeknek. Velük garantált a remek szórakozás és a jó hangulat.

Archívum

Nincs megjeleníthető archívum.

Kategóriák

  • Nincs kategória

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)